Korona Güncellemesi – 11 Nisan Sonrası

Hoş geldiniz.

Biliyorsunuz, geçtiğimiz haftalar boyunca Koronavirüs salgınının ne şekilde devam edeceğine ilişkin analizler yapmıştım. Bazı astroloji olayları, sürecin nasıl devam edeceğini anlamamıza yardımcı oluyor. O olaylar şunlardı:

  • 11 Nisanda Merkürün koç burcuna geçmesi
  • 25 Nisanda Plutonun gerilemeye başlaması
  • 13 Mayısta Venüsün ikizler burcunda gerilemeye başlaması

11 Nisan Cumartesi günü Merkür koç burcuna geçtiğinde sokağa çıkma yasağı uygulandı. Günler öncesinde duyurulmuş olsaydı o izdiham görüntüleri de olmazdı ama olan oldu bir kere.

Daha önce ilettiğim gibi, Merkürün koç burcuna geçişinin salgının yayılma hızını azaltacağına inanıyorum. Merkür balıkta kaldığı haftalar boyunca salgının yayılmasına aracılık etmişti, 11 Nisandan itibaren hız azalacaktır. Zaten Merkür koçta kaldığı sürece, CB’nin açıkladığı üzere her hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bir pozitif etki getireceğine şüphe yok.

Bununla birlikte, asıl olay salgını başlatan enerji olan Pluto’nun 25 Nisanda gerilemeye başlayacak olması. Nisanın son haftasından itibaren aylardır devam eden belirsizliğin ve paniğin adım adım kaybolacağına inanıyorum. Bunun işaretlerini de okuduğum birkaç haberde gördüğüm için çok mutlu oldum.

Şöyle ki, THY yurtiçi uçuşlarına 1 Mayıs için bilet alabiliyoruz mesela internet sitesinden. Elbette salgının devam etmesi halinde biletlerin iptal edilebileceğini söyleyebiliriz ancak Mayısta normalleşeceğimize inanıyorum. Peki tek nedeni Pluto gerilemesi mi? Hayır değil, bir nedeni daha var.

13 Mayısta başlayacak Venüs gerilemesi, şu anda kısıtlandığımız her şeyi (seyahat, eğlence, sosyallik, kafeler) temsil eden ikizler burcunda gerçekleşecek. Venüs gerilemesi sırasında Venüsün enerjisinde patlama oluyor. Bunun anlamı daha çok seyahat, daha çok eğlence, daha çok sohbet demek.. Bu nedenle Mayısta evde hapis kalacağımıza doğrusu inanmıyorum.

Daha önce de bahsetmiştim, 13 Mayıs – 25 Haziran arasındaki Venüs gerilemesi sırasında evde kalmak bence imkansız. Buradan çıkardığım sonuç, Mayısta salgın sona ermiş olacağı için hayat normalleşecek. İşimize gücümüze döneceğiz, en önemlisi starbucks’ta kahve içeceğiz. 😄

Eğer o günlerde salgın devam ediyor olursa ne olur? İşte o zaman işimiz zor çünkü her koşulda Mayıstan itibaren hayatın normalleşeceğine inanıyorum.

Umalım ki salgın bitmiş olsun ve hayatımıza kaldığımız yerden devam edelim. Her ne kadar bu ruh haline alışmış olsak da çok ama çooook tatsız.. 😷

Güzellikler diliyorum.❤️🍀

Aylık yorumunuzu okumak için tıklayın.

Diğer yazıları okumak için tıklayın. 

Tek Soru / 99₺

Soru sorun; cevabı ses kaydı olarak bizzat benden dinleyin.