28 Ekim’de  Akrep burcunun 4 derecesinde bir yeni ay gerçekleşecek sevgili okurlar,

Yeni aylar yenilenme yeni kararlar alma enerjisidir. Etkisini 26 Ekim,3 Kasım arasında yoğun olarak hissedeceğiz. Akrep yeni ayıyla beraber yeni bir dönem başlar. Bu yeni ay’da aynı zamanda Güneş -Uranüs karşıtlığı da yaşamış olacağız.Ağustostan bu yana stres yaratan  gündem her ne ise olumsuz etkileri artık  dağılmaya başlayacak  ve yeni kararlar alarak  harekete geçeceğiz.

31 Ekimde Merkür’ün de akrep burcunda geri hareketine başlamasıyla birlikte gündem oldukça hızlanacak, kısaca yoğun bir     Kasım ayı bizleri bekliyor. Hepimiz  hayatımızın belli alanlarında ( yeni ayı hangi evde yaşıyorsak !) hızlıca kararlar alıp uygulamaya koyacağız. Peki nedir bunlar; gelelim yükselen burçlara göre etkilerine,

  • Parasal konularda gayrimenkul, miras, maddi kazançlar Uranüs size son iki aydır stres  yaşatmış olabilir, bu dönem artık sona eriyor yeni kararlar alma ve harekete geçme konusunda kendinizi hazır hissedeceksiniz.
  • Yaşam alanınız, eviniz ile ilgili yeni değişimler yapmak istiyorsanız önünüze  fırsatlar çıkacaktır.bazılarınız aileleriyle birlikte yaşama kararı alırken, bazılarınız da evden ayrılıp tek başına yaşama kararı alacaklardır.
  • Son derecelerde ki yükselen teraziler kendi hayatları ile ilgili yeni bir girişimler de bulunabilirler. (iş,aşk ) bazıları yeni bir aşk söz konusuyken, krizli bir şekilde ilişkisi devam edenler ya sorunu çözme yoluna gider yada ilişkiyi bitirirler.